Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 76g405kcal0.2g0.4g45.7g0g
Sokeri 74g301kcal0g74g0g0g
Kananmuna kuoreton74g106kcal8.9g0g7.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 31g102kcal0g24.9g0g0.4g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g22g135kcal4.7g2.7g12g1.6g
Sokeri 11g42kcal0g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g2181kcal27.6g224.8g130.2g4g
Valittu annoskoko287g1090kcal13.8g112.4g65.1g2g
Annoskoko puolitettuna144g545kcal6.9g56.2g32.6g1g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563