Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 87g462kcal0.3g0.4g52.3g0g
Sokeri 85g343kcal0g84.5g0g0g
Kananmuna kuoreton85g121kcal10.2g0g8.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 35g117kcal0g28.4g0g0.5g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g25g154kcal5.4g3.1g13.8g1.8g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g2492kcal31.8g256.6g149.2g4.6g
Valittu annoskoko328g1246kcal15.9g128.3g74.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna164g623kcal8g64.2g37.3g1.2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563