Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 98g520kcal0.3g0.5g58.8g0g
Sokeri 95g386kcal0g95.1g0g0g
Kananmuna kuoreton95g136kcal11.4g0g9.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 39g131kcal0g32g0g0.5g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g28g174kcal6g3.4g15.5g2g
Sokeri 13g55kcal0g13.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g2804kcal35.4g288.8g167.6g5g
Valittu annoskoko369g1402kcal17.7g144.4g83.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna185g701kcal8.9g72.2g41.9g1.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563