Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 11g58kcal0g0.1g6.5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.4g15kcal0g3.6g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g3.1g19kcal0.7g0.4g1.7g0.2g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g312kcal4g32.4g18.6g0.6g
Valittu annoskoko41g156kcal2g16.2g9.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g78kcal1g8.1g4.7g0.2g
Arvot/100g100g379kcal4.9g39.4g22.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563