Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 109g578kcal0.3g0.5g65.3g0g
Sokeri 106g429kcal0g105.7g0g0g
Kananmuna kuoreton106g151kcal12.7g0g10.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 44g146kcal0g35.5g0g0.6g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g31g193kcal6.7g3.8g17.2g2.2g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g3115kcal39.4g320.8g186.2g5.6g
Valittu annoskoko410g1558kcal19.7g160.4g93.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna205g779kcal9.9g80.2g46.6g1.4g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563