Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 131g693kcal0.4g0.7g78.4g0g
Sokeri 127g515kcal0g126.8g0g0g
Kananmuna kuoreton127g182kcal15.2g0g12.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 52g175kcal0g42.6g0g0.7g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g37g231kcal8g4.6g20.6g2.7g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g3738kcal47.2g385.2g223.4g6.8g
Valittu annoskoko492g1869kcal23.6g192.6g111.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna246g935kcal11.8g96.3g55.9g1.7g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563