Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 152g809kcal0.5g0.8g91.5g0g
Sokeri 148g601kcal0g147.9g0g0g
Kananmuna kuoreton148g212kcal17.8g0g14.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 61g204kcal0g49.8g0g0.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g44g270kcal9.4g5.4g24.1g3.1g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g4362kcal55.4g449.6g260.8g8g
Valittu annoskoko574g2181kcal27.7g224.8g130.4g4g
Annoskoko puolitettuna287g1090kcal13.9g112.4g65.2g2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563