Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 16g87kcal0g0.1g9.8g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton16g23kcal1.9g0g1.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.5g22kcal0g5.3g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g4.7g29kcal1g0.6g2.6g0.3g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g467kcal5.8g48g28g0.8g
Valittu annoskoko62g234kcal2.9g24g14g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g117kcal1.5g12g7g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.7g39g22.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563