Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 196g1040kcal0.6g1g117.6g0g
Sokeri 190g773kcal0g190.2g0g0g
Kananmuna kuoreton190g272kcal22.8g0g19g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 78g263kcal0g64g0g1.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g56g347kcal12g6.9g31g4g
Sokeri 27g109kcal0g26.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g5608kcal70.8g578g335.2g10.2g
Valittu annoskoko738g2804kcal35.4g289g167.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna369g1402kcal17.7g144.5g83.8g2.6g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563