Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 22g116kcal0.1g0.1g13.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Kananmuna kuoreton21g30kcal2.5g0g2.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.7g29kcal0g7.1g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g6.2g39kcal1.3g0.8g3.4g0.4g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g623kcal7.8g64.2g37.2g1g
Valittu annoskoko82g312kcal3.9g32.1g18.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g156kcal2g16.1g9.3g0.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563