Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 218g1156kcal0.7g1.1g130.7g0g
Sokeri 212g859kcal0g211.3g0g0g
Kananmuna kuoreton212g303kcal25.4g0g21.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 87g292kcal0.1g71.1g0g1.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g62g386kcal13.4g7.7g34.4g4.5g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g6231kcal79.2g642g372.6g11.4g
Valittu annoskoko820g3115kcal39.6g321g186.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna410g1558kcal19.8g160.5g93.2g2.9g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563