Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g400g799kcal79.9g0g51.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen300g929kcal24g161.8g16.5g1.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 70g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g4174kcal219.8g367g192g10.4g
Valittu annoskoko1029g2087kcal109.9g183.5g96g5.2g
Annoskoko puolitettuna515g1044kcal55g91.8g48g2.6g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946