Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g533g1066kcal106.6g0g69.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Tomaattipyree, Pirkka27g22kcal0.9g5.1g0.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen400g1239kcal32g215.8g22g2g
Maustekurkku sokerisuolattu 93g19kcal0.6g2.8g0.1g1.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio133g187kcal3.7g8.7g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g5565kcal293g489.6g256.2g13.8g
Valittu annoskoko1372g2782kcal146.5g244.8g128.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna686g1391kcal73.3g122.4g64.1g3.5g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946