Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g666g1332kcal133.2g0g86.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Tomaattipyree, Pirkka33g27kcal1.1g6.3g0.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen500g1549kcal40g269.7g27.5g2.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 117g23kcal0.8g3.5g0.1g2.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio167g233kcal4.7g10.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g6956kcal366.2g611.4g320g17.2g
Valittu annoskoko1715g3478kcal183.1g305.7g160g8.6g
Annoskoko puolitettuna858g1739kcal91.6g152.9g80g4.3g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946