Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g799g1598kcal159.8g0g103.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen599g1858kcal48g323.7g33g3g
Maustekurkku sokerisuolattu 140g28kcal1g4.2g0.1g2.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g8347kcal439.6g734g384g20.6g
Valittu annoskoko2058g4174kcal219.8g367g192g10.3g
Annoskoko puolitettuna1029g2087kcal109.9g183.5g96g5.2g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946