Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g800g1600kcal160g0g104g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen600g1860kcal48g324g33g3g
Maustekurkku sokerisuolattu 140g28kcal1g4.2g0.1g2.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g8355kcal440g734.6g384.2g20.8g
Valittu annoskoko2060g4178kcal220g367.3g192.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna1030g2089kcal110g183.7g96.1g5.2g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946