Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1066g2131kcal213.1g0g138.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.3g0.6g5.4g
Tomaattipyree, Pirkka53g44kcal1.8g10.1g0.5g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen799g2478kcal63.9g431.6g44g4g
Maustekurkku sokerisuolattu 187g37kcal1.3g5.6g0.2g3.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio266g373kcal7.5g17.3g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g11130kcal586g978.4g512g27.6g
Valittu annoskoko2744g5565kcal293g489.2g256g13.8g
Annoskoko puolitettuna1372g2783kcal146.5g244.6g128g6.9g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946