Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1199g2398kcal239.8g0g155.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen899g2787kcal71.9g485.5g49.5g4.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 210g42kcal1.4g6.3g0.2g3.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio300g420kcal8.4g19.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6174g12521kcal659g1101g576g31g
Valittu annoskoko3087g6261kcal329.5g550.5g288g15.5g
Annoskoko puolitettuna1544g3130kcal164.8g275.3g144g7.8g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946