Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g133g266kcal26.6g0g17.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka6.7g5.5kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen100g310kcal8g53.9g5.5g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 23g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio33g47kcal0.9g2.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g1391kcal73.2g122.4g64g3.6g
Valittu annoskoko343g696kcal36.6g61.2g32g1.8g
Annoskoko puolitettuna172g348kcal18.3g30.6g16g0.9g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946