Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1332g2664kcal266.4g0g173.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Tomaattipyree, Pirkka67g55kcal2.3g12.7g0.7g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen999g3097kcal79.9g539.5g54.9g5g
Maustekurkku sokerisuolattu 233g47kcal1.6g7g0.2g4.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio333g466kcal9.3g21.6g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g13912kcal732.4g1223.4g640g34.6g
Valittu annoskoko3430g6956kcal366.2g611.7g320g17.3g
Annoskoko puolitettuna1715g3478kcal183.1g305.9g160g8.7g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946