Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g266g533kcal53.3g0g34.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen200g619kcal16g107.9g11g1g
Maustekurkku sokerisuolattu 47g9kcal0.3g1.4g0g0.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio67g93kcal1.9g4.3g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g2782kcal146.6g244.4g127.8g6.8g
Valittu annoskoko686g1391kcal73.3g122.2g63.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna343g696kcal36.7g61.1g32g1.7g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946