Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 240g183kcal4.5g37.2g0.5g2.4g
Porkkana 104g34kcal0.6g5.8g0.2g2.7g
Sipuli 44g13kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g280g476kcal56g0g28g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4g22kcal0g0g2.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g4g10kcal0.2g1.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2152g1475kcal123.8g93.6g62.8g11.6g
Valittu annoskoko1076g738kcal61.9g46.8g31.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna538g369kcal31g23.4g15.7g2.9g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593