Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g350g595kcal70g0g35g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5g27kcal0g0g3g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g5g13kcal0.3g2.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2690g1844kcal154.8g117g78.6g14.4g
Valittu annoskoko1345g922kcal77.4g58.5g39.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna673g461kcal38.7g29.3g19.7g3.6g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593