Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 420g320kcal7.9g65.1g0.8g4.2g
Porkkana 182g60kcal1.1g10.1g0.4g4.6g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g490g833kcal98g0g49g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7g38kcal0.1g0g4.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g7g18kcal0.4g3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3766g2581kcal217g163.8g110g20.2g
Valittu annoskoko1883g1291kcal108.5g81.9g55g10.1g
Annoskoko puolitettuna942g645kcal54.3g41g27.5g5.1g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593