Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 480g365kcal9g74.4g1g4.8g
Porkkana 208g68kcal1.3g11.6g0.4g5.3g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g560g952kcal112g0g56g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 8g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g8g20kcal0.4g3.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4304g2950kcal247.8g187.4g125.8g23.2g
Valittu annoskoko2152g1475kcal123.9g93.7g62.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna1076g738kcal62g46.9g31.5g5.8g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593