Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 540g411kcal10.2g83.7g1.1g5.4g
Porkkana 234g77kcal1.5g13g0.5g6g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g630g1071kcal126g0g63g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 9g48kcal0.1g0.1g5.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g9g23kcal0.5g3.9g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4842g3319kcal279g211g141.6g26.2g
Valittu annoskoko2421g1659kcal139.5g105.5g70.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna1211g830kcal69.8g52.8g35.4g6.6g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593