Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Porkkana 26g8.5kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g70g119kcal14g0g7g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1g5.4kcal0g0g0.6g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g1g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g369kcal31g23.2g15.8g3g
Valittu annoskoko269g184kcal15.5g11.6g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna135g92kcal7.8g5.8g4g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593