Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 120g91kcal2.3g18.6g0.2g1.2g
Porkkana 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g140g238kcal28g0g14g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2g11kcal0g0g1.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g2g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g738kcal62g47g31.2g5.8g
Valittu annoskoko538g369kcal31g23.5g15.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna269g184kcal15.5g11.8g7.8g1.5g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593