Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1400g2380kcal280g0g140g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 20g107kcal0.2g0.1g12g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g20g50kcal1.1g8.6g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10760g7375kcal619.8g468.4g314g58g
Valittu annoskoko5380g3688kcal309.9g234.2g157g29g
Annoskoko puolitettuna2690g1844kcal155g117.1g78.5g14.5g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593