Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g27.9g0.4g1.8g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g210g357kcal42g0g21g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3g16kcal0g0g1.8g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g3g7.5kcal0.2g1.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1614g1106kcal93g70.2g47.4g8.8g
Valittu annoskoko807g553kcal46.5g35.1g23.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna404g277kcal23.3g17.6g11.9g2.2g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593