Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)13g116kcal0g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Riisi, keitetty, suolaa 132g180kcal3.2g39.8g0.4g1.2g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g394g276kcal19.3g47.3g2.8g0g
Soijakastike 13g7.9kcal0.7g1.2g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)373g279kcal67g1.9g3.7g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g175g170kcal34.2g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2085kcal250.4g184.4g47.2g3.2g
Valittu annoskoko1120g1043kcal125.2g92.2g23.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna560g521kcal62.6g46.1g11.8g0.8g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560