Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)19g166kcal0g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Riisi, keitetty, suolaa 188g257kcal4.6g56.8g0.5g1.7g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g563g394kcal27.6g67.6g3.9g0g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)532g399kcal95.8g2.7g5.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g250g243kcal48.8g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g2979kcal358g263.6g67.2g4.6g
Valittu annoskoko1600g1489kcal179g131.8g33.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna800g745kcal89.5g65.9g16.8g1.2g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560