Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)30g265kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, suolaa 300g411kcal7.3g90.7g0.8g2.8g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g900g630kcal44.1g108g6.3g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)850g638kcal153g4.3g8.5g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g400g388kcal78g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g4758kcal572g421g107.4g7.2g
Valittu annoskoko2556g2379kcal286g210.5g53.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna1278g1190kcal143g105.3g26.9g1.8g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560