Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 38g51kcal0.9g11.4g0.1g0.3g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g113g79kcal5.5g13.5g0.8g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)106g80kcal19.2g0.5g1.1g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g50g49kcal9.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g596kcal71.6g52.8g13.6g1g
Valittu annoskoko320g298kcal35.8g26.4g6.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna160g149kcal17.9g13.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560