Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 56g77kcal1.4g17g0.2g0.5g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g169g118kcal8.3g20.3g1.2g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)160g120kcal28.7g0.8g1.6g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g75g73kcal14.6g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g894kcal107.4g78.8g20.2g1.4g
Valittu annoskoko480g447kcal53.7g39.4g10.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna240g224kcal26.9g19.7g5.1g0.4g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560