Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 75g103kcal1.8g22.7g0.2g0.7g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g225g158kcal11g27g1.6g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)213g159kcal38.3g1.1g2.1g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g100g97kcal19.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1190kcal143g105.4g26.8g1.8g
Valittu annoskoko639g595kcal71.5g52.7g13.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna320g297kcal35.8g26.4g6.7g0.5g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560