Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)9g83kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 94g129kcal2.3g28.4g0.3g0.9g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g282g197kcal13.8g33.8g2g0g
Soijakastike 9g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)266g200kcal47.9g1.3g2.7g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g125g121kcal24.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1489kcal179g131.8g33.8g2.2g
Valittu annoskoko800g745kcal89.5g65.9g16.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna400g372kcal44.8g33g8.5g0.6g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560