Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)11g100kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Riisi, keitetty, suolaa 113g154kcal2.7g34.1g0.3g1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g338g237kcal16.6g40.6g2.4g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)319g239kcal57.5g1.6g3.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g150g146kcal29.3g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1787kcal214.8g158.4g40.4g2.8g
Valittu annoskoko960g893kcal107.4g79.2g20.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna480g447kcal53.7g39.6g10.1g0.7g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.3g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560