Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)290g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Kesäkurpitsa zucchini 520g94kcal2.9g13g2.1g3.6g
Munakoiso 490g110kcal2.4g15.2g1g12.2g
Paprika, punainen370g95kcal3.3g17g1.5g7.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g10g90kcal0g0g10g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Ruispasta, Torino160g560kcal20.8g107.1g4g9.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen470g94kcal2.8g17.8g1.4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g2354kcal77g381.2g43.4g97.8g
Valittu annoskoko2344g1177kcal38.5g190.6g21.7g48.9g
Annoskoko puolitettuna1172g589kcal19.3g95.3g10.9g24.5g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210