Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 563g170kcal5.3g28.7g1.1g11.2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka500g840kcal100g0g50g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g125g375kcal5g7.5g36.2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)50g140kcal7g2g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3082kcal236.2g82.4g197.8g24.6g
Valittu annoskoko1300g1541kcal118.1g41.2g98.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna650g771kcal59.1g20.6g49.5g6.2g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242