Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 675g203kcal6.3g34.4g1.3g13.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka600g1008kcal120g0g60g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g150g450kcal6g9g43.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)60g167kcal8.4g2.4g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3698kcal283.4g98.8g237.4g29.6g
Valittu annoskoko1560g1849kcal141.7g49.4g118.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna780g925kcal70.9g24.7g59.4g7.4g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242