Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 788g237kcal7.4g40.2g1.6g15.7g
Naudan paistijauheliha, Pirkka700g1176kcal140g0g70g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g175g525kcal7g10.5g50.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)70g195kcal9.8g2.8g16.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g4314kcal330.6g115.4g277.2g34.4g
Valittu annoskoko1820g2157kcal165.3g57.7g138.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna910g1079kcal82.7g28.9g69.3g8.6g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242