Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 900g271kcal8.5g45.9g1.8g18g
Naudan paistijauheliha, Pirkka800g1344kcal160g0g80g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g200g600kcal8g12g58g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)80g223kcal11.2g3.2g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g4931kcal378g131.8g316.8g39.4g
Valittu annoskoko2080g2465kcal189g65.9g158.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna1040g1233kcal94.5g33g79.2g9.9g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242