Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1013g305kcal9.5g51.6g2g20.2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka900g1512kcal180g0g90g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g225g675kcal9g13.5g65.2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)90g251kcal12.6g3.6g20.7g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g5547kcal425.2g148.2g356.2g44.2g
Valittu annoskoko2340g2774kcal212.6g74.1g178.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna1170g1387kcal106.3g37.1g89.1g11.1g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242