Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka100g168kcal20g0g10g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g25g75kcal1g1.5g7.2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)10g28kcal1.4g0.4g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g616kcal47.4g16.4g39.4g4.8g
Valittu annoskoko260g308kcal23.7g8.2g19.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna130g154kcal11.9g4.1g9.9g1.2g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242