Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1125g339kcal10.6g57.4g2.2g22.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1000g1680kcal200g0g100g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g250g750kcal10g15g72.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)100g279kcal14g4g23g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g6163kcal472.4g164.8g395.8g49.2g
Valittu annoskoko2600g3082kcal236.2g82.4g197.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna1300g1541kcal118.1g41.2g99g12.3g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242