Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.4g4.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka200g336kcal40g0g20g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g50g150kcal2g3g14.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)20g56kcal2.8g0.8g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1233kcal94.4g33g79g9.8g
Valittu annoskoko520g616kcal47.2g16.5g39.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna260g308kcal23.6g8.3g19.8g2.5g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242