Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 338g102kcal3.2g17.2g0.7g6.7g
Naudan paistijauheliha, Pirkka300g504kcal60g0g30g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g75g225kcal3g4.5g21.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)30g84kcal4.2g1.2g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1849kcal141.8g49.4g118.8g14.6g
Valittu annoskoko780g925kcal70.9g24.7g59.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna390g462kcal35.5g12.4g29.7g3.7g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242