Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g6.2g16kcal2.4g0g0.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g6.2g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g300kcal6.2g8.2g26.8g2.6g
Valittu annoskoko115g150kcal3.1g4.1g13.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g75kcal1.6g2.1g6.7g0.7g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.6g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499