Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g38g10kcal0.5g1.8g0g0.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.7g3.6kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g9g24kcal3.6g0.1g1.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g9g2.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g450kcal9.4g12.4g40.4g3.8g
Valittu annoskoko173g225kcal4.7g6.2g20.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna86g113kcal2.4g3.1g10.1g1g
Arvot/100g100g130kcal2.7g3.6g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499